Asukas- ja aluetoiminta

Tapaamisiin!

Seniori-ikäisten tapaamiset jatkuvat vapaamuotoisina joka keskiviikko klo 14.45 Kesämäen Leipomon konditoriassa, osoitteessa Karankokatu 3 (Kourula).

 

Useita kertoja vuodessa järjestetään myös tilaisuuksia, joissa on vierailevia esiintyjiä. Nämä tilaisuudet pidetään muualla kuin Kesämäen Leipomon tiloissa. 

       » Lähetä sivu ystävälle

Tapaamisiin! Haapajärven seniorit vierailulle to 17.5. klo 15-

Julkaistu 2018-05-14 16:45:43

Tervetuloa seniori-ikäisille tarkoitettuun viihtymistilaisuuteen torstaina 17.5. klo 15
Kuusimäen koululle, Katajakatu 10 (Kourulan päiväkodin takana oleva rakennus, ylätaso). Vietämme silloin yhteisen iltapäivän Haapajärven kylän seniori-ikäisten kanssa.

 

Ohjelmassa on yhteislaulua, säestäjänä Hannu Malmi, arvoituksia, juttuja ym. Ja tietenkin Kuusimäen, Kourulan ja Lavolan asukasyhdistys tarjoaa osallistujille pullakahvit!

 

Tilaisuus kestää noin puolitoista tuntia.

 

 

Huhtiniemen frisbeegolfiin tutustuminen to 17.5. klo 17.30-

Julkaistu 2018-05-14 09:28:14

Willimiehen Disc Golf ry:n edustajat opastavat frisbeegolfin alkeisiin; www.wdg.fi 

Kokoontuminen ykköstiin lähtöpaikalle Huhtiniemen liikuntahallin ylätason parkkipaikan reunaan. Otathan omat FG-kiekot mukaan, jos niitä omistat. Heittäminen omalla vastuulla: älä heitä kiekkoa, ennen kuin ihmiset ja eläimet ovat poistuneet edestä.


KKL Asukasyhdistyksen puhvetissa myynnissä grillimakkaraa, punaista mehua ilmaiseksi.

TERVETULOA!
(Säävaraus: kaatosateella/ukonilmalla tilaisuus peruuntuu)

 

Frisbeegolf lyhyesti:
Frisbeegolfissa on tarkoitus kiertää rata läpi mahdollisimman vähin heitoin. Peli alkaa ensimmäisen väylän avauspaikalta ja jatkuu aina viimeisen väylän väylämaaliin saakka. Väylämaalina käytetään useimmiten tarkoitusta varten tehtyä maalikoria, mutta myös muita esinemaaleja (kuten puita ja pylväitä) voidaan käyttää.

Pelin kulku
Peli alkaa ensimäisen väylän avauspaikalta, eli tiiltä. Ryhmän jäsenet heittävät vuorollaan jonka jälkeen siirrytään kiekkojen luokse. Seuraava heitto lähtee siitä mihin ensimäinen kiekko on pysähtynyt. Kauimpana korista oleva pelaaja heittää ensimäisenä, muiden on hyvä pysyä heittävän pelaajan takana. Muista laskea heittosi.

Heittämistä jatketaan kunnes kiekko lepää maalikorissa. Kiekon tulee olla korin sisällä eikä esim. korin katolla.
Väylän jälkeen siirrytään seuraavan väylän avauspaikalle ja käytetyt heitot merkitään ylös. Radan vähimmillä heitoilla suorittanut on voittaja.

Pelaamisen vaikeuttamiseksi radoilla on puita, pensaita ja muita luonnollisia esteitä. Nämä esteet ovat oleellinen osa lajia, eikä niitä saa siirtää tai poistaa – saati vahingoittaa – kierroksen aikana.

Joillakin radoilla on myös pelikelvottomia alueita, eli ns. OB (Out of Bounds) -alueita. Nämä on usein merkitty kepeillä tai naruilla. Usein myös jotkut polut, tiet ja ojat muodostavat OB-rajan. Mikäli heittosi päätyy tällaiselle pelikelvottomalle alueelle, lisätään tulokseesi yksi rangaistusheitto. Peliä jatketaan siitä, mistä kohtaa heittosi meni pelikelvottomalle alueelle. Voit myös halutessasi heittää uudelleen samasta paikasta, kuin mistä heitit edellisen heittosi, mutta edelleen rangaistuspisteen kera.

Frisbeegolfin viralliset säännöt ja kilpailuopas suomeksi
Lataa tästä lajin viralliset säännöt & kilpailuopas suomeksi:
https://frisbeegolfliitto.fi/wp-content/uploads/2018/03/Frisbeegolfin-s%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t-ja-kilpailuopas.pdf


 

Lasten katumaalaustapahtuma maanantaina 4.6. Kourulassa

Julkaistu 2016-05-19 09:31:30

Yhdistyksemme järjestää ma 4.6.2018 klo 17.30 – 19.30 lasten katumaalaustapahtuman Kourulassa (K-Marketin tuntumassa) Nurmelanraitilla (Katajakadun poikkiväylä).


Ota sotkuvaatteet mukaan ja tule maalaamaan värikkäitä kuvia!

 

Paikalla myös PONIAJELUA omalla kustannuksella.

 

Tapahtumassa on myynnissä makkaraa, kahvia sekä jotain makeaa. Mehua saa ilmaiseksi!

Sateisen sään sattuessa tapahtuma järjestetään to 7.6. klo 17.30. Tarkista tilanne yhdistyksen Facebook-sivulta tai puh: 040 550 8489 (Anu Hämäläinen). 

 

TERVETULOA!