Asukas- ja aluetoiminta

Yhteystiedot

Sirkiä Juhani puheenjohtaja
Ratsukatu 5
53600 Lappeenranta
juhani.sirkia@quicknet.inet.fi
p. 040 5725530

Facebook

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja pääset Leirin ja Pallon Facebook -sivulle.

Työtä nuorille

Nuori 15-17-vuotias!  Oletko Leirin tai Pallon asuva ja vailla kesätyötä?  Laita itsestäsi tietoa 15.6.2017 mennessä. Katsotaan jospa Sinullekin löytyisi "talkkarin" tehtäviä. Laita sähköpostilla juhani.sirkia@outlook.com

Ylös - Ulos - ladulle

Lentokentän ympärillä oleva hiihtolatu on paikkakuntamme ylivoimaisesti suosituin ulkoliikuntapaikka.  Ladut ovat kunnossa ja Lappeen Riennon huolto pelaa.

SUNNUNTAINA 4. MAALISKUUTA hiihdetään jälleen 12 tunnin hiihtotapahtuma.  Tervetuloa kaikki mukaan hankkimaan kilometrejä kasaan .  Toki myös oman yrityksen tai yhdistyksen välinen tavoite voi olla hyvä syy tulla ladulle.

       » Lähetä sivu ystävälle

Mistä Huokausten silta sai nimensä?

Tiedätkö Sinä mistä Huokausten silta sai nimensä?  Monille eri asioille on tapana saada erilaisia tarinoita. Näin myös Huokausten sillalle.  Yksi tarina kertoo nimen saaneen siitä kun sotilaat hyvästelivät sillalla tyttöystävänsä palatessaan takaisin Varuskuntaan.  Toinen vähintään yhtä uskottava tarina kertoo saaneen nimensä niistä hetkistä kun suomalaiset sotakorvaukset kulkivat rautatietä pitkin sillan ali ja asukkaat kävivät huokailemassa määria.  Kolmas tarina kertoo, että nimi tuli viimeisen sotakorvauslastin lipuessa sillan ali silloiseen Neuvostoliittoon.