Asukas- ja aluetoiminta

Yhteystiedot

Sirkiä Juhani puheenjohtaja
Ratsukatu 5
53600 Lappeenranta
juhani.sirkia@quicknet.inet.fi
p. 040 5725530

Facebook

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja pääset Leirin ja Pallon Facebook -sivulle.

Työtä nuorille

Nuori 15-17-vuotias!  Oletko Leirin tai Pallon asuva ja vailla kesätyötä?  Laita itsestäsi tietoa 15.6.2017 mennessä. Katsotaan jospa Sinullekin löytyisi "talkkarin" tehtäviä. Laita sähköpostilla juhani.sirkia@outlook.com

Ylös - Ulos - ladulle

Lentokentän ympärillä oleva hiihtolatu on paikkakuntamme ylivoimaisesti suosituin ulkoliikuntapaikka.  Ladut ovat kunnossa ja Lappeen Riennon huolto pelaa.

SUNNUNTAINA 4. MAALISKUUTA hiihdetään jälleen 12 tunnin hiihtotapahtuma.  Tervetuloa kaikki mukaan hankkimaan kilometrejä kasaan .  Toki myös oman yrityksen tai yhdistyksen välinen tavoite voi olla hyvä syy tulla ladulle.

       » Lähetä sivu ystävälle

Pumppurakennus ja tenniskenttä

Lappeenrannan kaupunki omistaa Rakuunamäellä Upseerikerhon alapuolella olevan entisen Pumppurakennuksen ja tenniskentän.  Nuo sijaitsevat puistoalueella aivan ranta-alueen vieressä.  Leirin ja Pallon ja Rakuunameän asukasyhdistysket ovat päättäneet tarjoutua vuokraamaan ja kunnostamaan sekä Pumppurakenuksetn että tenniskentän yhteisökäyttöön.

Pumppurakennus on punatiilinen käyttämättömänä huolestuttavasti huonoon kuntoon mennyt rakennus.  Rakennus on kuitenkin kunnostettavissa kun siihen laitetaan aikaa ja talkoopanosta.  Tenniskentälle on varmasti löydettävissä jotain aktiviteetteja kun niin pitkälle edetään.  Pummpurakennus tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia jo pelkän sijaintinsa vuoksi.  Rakennus on aivan Rantaraitin vieressa.  Asukasyhdsityksissäme uskomme tuon projektin yhdistävän meitä ja samalla voimme osoittaa yhteisöllinen toimintamme.  Pumppurakennuksen ideointikilpailusta ja talkoista tullaan tiedottamaan lisää toukokun 2014 lopussa. 

Pumppuhuone rannalta.JPG

 

Pumppuhuone rannalta

Pumppuhuone rannalta

 

Pumppuhuone sivulta

Millaisia käyttöideoita on Sinulla?

 

Pumppuhuone ehostuu

Rakuunameän Pumppuhuone alkoi ehostua 4. kesäkuuta 2017 ja nyt 15.1.2018 voimme jo hyvin sanoa, että paljon on tehty ja se alkaa jo näkyä. Pumppuhuonen ulkoinen ilme alkaa olla jo valmista ja pian alkaa ikkunoiden uudistaminen.  Sisätilat odottavat vielä ideointia ja saneerausta.  Työtä tehdään talkoilla, yhteistyökumppaneiden avulla, avustksille joten siksi emme edes ryhdytä kertomaan millloin on valmista.  Koko ajan se kuitenkin edistyy ja siihen voi tutustua tai ilmoitautua talkoisiin.

Rakuunamäen Pumppuhuone osa 1.pptx

 

 

Pumppuhuoneen tarina ja tulevaisuus kiinnostaa

Rakuunamäen pumppuhuoneen tarina ja tulevaisuus kiinnostaa.  Rantaratti on hyvää vauhtia nousemassa yhdeksi kaupunkimme suosituimmaksi ulkoreitiksi ja  siellä vipeltävät niin kävleijät, pyörälilijät kuin nelijalkaisijatkin.  Pumppuhuoneen ympäristössä tulee lähivuosina edistämään paljon ulkona liikkumista ja erityisesti talviajat haluaisimme hyödyntää.