Asukas- ja aluetoiminta

Yhteystiedot

Sirkiä Juhani puheenjohtaja
Ratsukatu 5
53600 Lappeenranta
juhani.sirkia@quicknet.inet.fi
p. 040 5725530

Facebook

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja pääset Leirin ja Pallon Facebook -sivulle.

Työtä nuorille

Nuori 15-17-vuotias!  Oletko Leirin tai Pallon asuva ja vailla kesätyötä?  Laita itsestäsi tietoa 15.6.2017 mennessä. Katsotaan jospa Sinullekin löytyisi "talkkarin" tehtäviä. Laita sähköpostilla juhani.sirkia@outlook.com

Ylös - Ulos - ladulle

Lentokentän ympärillä oleva hiihtolatu on paikkakuntamme ylivoimaisesti suosituin ulkoliikuntapaikka.  Ladut ovat kunnossa ja Lappeen Riennon huolto pelaa.

SUNNUNTAINA 4. MAALISKUUTA hiihdetään jälleen 12 tunnin hiihtotapahtuma.  Tervetuloa kaikki mukaan hankkimaan kilometrejä kasaan .  Toki myös oman yrityksen tai yhdistyksen välinen tavoite voi olla hyvä syy tulla ladulle.

       » Lähetä sivu ystävälle

Tervetuloa juttelemaan

Julkaistu 2014-04-16 22:58:11

Suositut muistelotilaisuudet jatkuvat keskiviikkoisin!  Vapaaehtoiskeskus Kuutinkulmassa,  Valtakatu 23:ssa.                                                                                                             Tulevana ke 23.4 kirkkoherra Jukka Lehtinen muistelee omia kokemuksia ja virittelee keskustelua Leiristä ja Pallosta.  28.5. saamme paikalle FT, perinteentutkija Sari Tuuva- Hongiston  kuulemaan meiltä Lappeenrannan torien tarinoita ja kertoo tavoitteitaan niiden kokoamisessa. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille.