Tykin Facebook-sivut

Facebookista löydät ajankohtaisia asioita ja kuvia Tykin tapahtumista.

Asukas- ja aluetoiminta


       » Lähetä sivu ystävälle

Kuvat valokuvanäyttelystä

Julkaistu 2017-12-21 08:26:57

Valokuvanäyttely.pdf

 

Tykin valokuvanäyttelyn avajaiskuvia 1.12.2017

Julkaistu 2017-12-19 13:00:33

Valokuvanäyttely Tykin vuosikymmenistä.docx

 

Tykki ennen ja nyt -valokuvanäyttely

Julkaistu 2017-11-26 08:10:55

Lappeenrannan kirjastolla 1.12-31.12.2017.

 

Tykkiseura on koonnut 30-vuotisjuhlavuottaan varten kaupunginkirjastolla joulukuun ajan esillä olevan valokuvanäyttelyn Tykin elämänmenosta ja maisemista vuosikymmenten varrelta. Tykin asuinalue on omaleimainen, kulttuurihistoriallisesti arvokas pientaloalue. Asuinalueen kehitys kytkeytyy saumattomasti Lappeenrannan ja sen elinkeinoelämän kehitykseen. Tykin erityispiirteitä ja yhteishenkeä on osaltaan vaalinut Tykkiseura, jonka juhlavuosi 2017 on ollut toimelias. Perinteisten Tykin Pihakirppiksen ja Tykin Wanhan Joulun (13.12. klo 18, Reijolankatu-Tykinkatu) lisäksi toteutettiin kaupungin ja Elinvoimaa ja osallisuutta –hankkeen tuella Tykin kentälle puistoshakkipaikka, joka avattiin lokakuisessa Syyskarkelossa, entiset ja nykyiset tykkiläiset, naapurit ja Nutikan ystäväkyläyhdistyksen yhteen koonnut lämminhenkinen tapahtuma. Juhlavuosi huipentuu tähän näyttelyyn, jonka toteuttamisella Tykkitoimikunta haluaa kunnioittaa niin menneiden kuin nykyistenkin sukupolvien uurastusta oman asuinalueensa viihtyisyyden ja yhteisöllisyyden hyväksi.