Asukas- ja aluetoiminta

Tapaamisiin!

Seniori-ikäisten vapaamuotoiset tapaamiset jatkuvat 1.7.  joka keskiviikko klo 14.20-15.30 Kesämäen Leipomon kahvilassa, Karankokatu 3, Kourula.  Huom. Voimassa oleva koronaohjeistus turvaväleistä saattaa rajoittaa osallistujien määrää.

 

Useita kertoja vuodessa järjestetään myös tilaisuuksia, joissa on vierailevia puhujia. Nämä tilaisuudet pidetään yleensä Kuusimäen koululla. 

       » Lähetä sivu ystävälle

Syyskokous valitsi uusia hallituksen jäseniä

Kuusimäen, Kourulan ja Lavolan asukasyhdistys valitsi syyskokouksessaan 19.11.2020 uusiksi hallituksen jäseniksi Kimmo Lehtosen ja Jaakko Toitturin kaudelle 2021-2022.  Uudelle kaksivuotiskaudelle valittiin myös Tanja Karppinen sekä Anu Hämäläinen, joka toimii yhdistyksen väliaikaisena puheenjohtajana vuoden 2021 kevätkokoukseen asti.

 

Hallituksen jäseninä jatkavat vuonna 2021 Toni Kailio, Seppo Muukkonen, Kirsi Pennanen ja Riitta Romo.

 

 

Toimintasuunnitelma vuodelle 2021.pdf