Asukasyhdistyksen tervehdys!

Tervetuloa Lappeenrannan Länsialueen asukasyhdistyksen kotisivuille!

 

Lappeenrannan Länsialueen asukasyhdistys sai omat kotisivut vuoden 2010 alussa. Siitä saakka sivuille on päivitetty tietoa asukasyhdistyksemme kuin alueraatimmekin toiminnasta ja tapahtumista, kaikista alueemme tärkeistä ja ajankohtaisista asioista.

 

Toivomme, että saat sivuiltamme paljon tietoa asukastoiminnastamme ja innostut tulemaan joukkoomme mukaan. Uusia toimijoita tarvitaan aina ja mitä runsaampi joukko, sitä mukavampaa! Ota yhteyttä ja tule mukaan!

 

Lappeenrannan länsialue on asukasrikas ja laaja asuinalue, jonka alueella asuu jo lähemmäs 15000 asukasta. Alue on kasvanut voimakkaasti erityisesti 70-luvulta lähtien ja kasvaa 2010-luvulla edelleen. Länsialueen asukasyhdistykseen kuuluu asuinalueina Sammonlahden, Skinnarilan ja Uus-Lavolan asuinalueet.

 

Skinnarilan kampusalueella toimii Lappeenrannan teknillinen yliopisto ja samalle kampusalueelle on muuttamassa ensi vuonna myös ammattikorkeakoulu. Joten opiskelijoita alueeltamme löytyy paljon. Lappeenrannassa eritoten Skinnarila ja Sammonlahti ovat myös asuinalueita, joissa asuu paljon maahanmuuttajia suurimpina ryhminä venäläiset, virolaiset, muut entisen Neuvostoliiton alueelta muuttaneet, turkkilaiset ja somalit.

 

Länsialueen asukasyhdistyksestä on erkaantunut viimeisen muutaman vuoden aikana omiksi asukastoimijoiksi Ruoholammen asuinalue v. 2007 Ruoholammen asukasyhdistykseksi ja Kuusimäen, Kourulan ja Lavolan asuinalueet v. 2008 Kuusimäki-Kourula-Lavola -asukasyhdistykseksi mikä on alueen kehittymisen ja kasvamisen kannalta vain hyvä.

 

Länsialueen asukasyhdistyksen hallitus on aktiivinen toimija, joka pyrkii resurssiensa ja taloutensa puitteissa järjestämään mukavaa toimintaa alueelleen ja alueensa asukkaille, ottamaan kantaa alueensa tärkeisiin asioihin sekä tiedottamaan toiminnastaan ja tapahtumista asukkaittensa parhaaksi.

 

Pyrimme tekemään tarpeen mukaan yhteistyötä myös muiden kaupunkimme toimijoiden kanssa saavuttaaksemme tavoitteemme mukaiset tulokset toiminnassamme.

 

Tervetuloa vielä kertaalleen sivuillemme ja toivomme, että vierailet täällä ahkerasti!

 

Iloisin länsituuliterveisin

 

Lappeenrannan Länsialueen asukasyhdistys r.y.

 

Päivitetty viimeksi: 2018-07-03 11:44:58