» Asukas- ja aluetoiminta

Lauritsalan kylätalkkari

Kylätalkkarin palveluissa on katkos, toivottavasti päästään pian jatkamaan toimintaa!

 

 

Lauritsalan Frisbeegolfpuisto

Tervetuloa pelaamaan uudistuneeseen Lauritsalan Frisbeegolfpuistoon!  Kiitos talkootiimi ja EkspSäätiö!

Lauritsalan frisbeegolfpuisto

Osoite: Lauritsalan uimahalli, Luukkaankatu 53300 Lpr

Väylien määrä: 7

Radan kokonaispituus: 700 m

Ratatyyppi: Metsärata

Opasteet: Ratakartta aloituspaikalla

 

Tulosta tuloskortti

Ilmoitustaulu

Lauritsalan K-Supermarketin eteisessä sijaitsee Lauritsalan alueen asioista ja tapahtumista tiedottava ilmoitustaulu. Näyttötaulun omistaa ja sitä hallinnoi Lauritsalan alueen asukasyhdistys ry.

Taululle haluttavat ilmoitukset lähetetään osoitteeseen

lauritsala.info@gmail.com

  

 

Lauritsalan alueen asukasyhdistys ry aloitti toimintansa vuonna 2005 (aikaisemmin nimellä Lapvesi-Hartikkala Asukasyhdistys ry).

 

Yhdistyksen tärkein tehtävä on lisätä asukkaiden osallisuutta tuomalla asukkaiden näkökulma asuinalueen kehittämiseen tekemällä yhteistyötä kunnallisen hallinnon kanssa ja vaikuttamalla päätöksentekoon. Yhteistyötä tehdään myös Lauritsalan alueraadin sekä muiden asukasyhdistysten ja eri järjestöjen kanssa. Asukasyhdistys on Etelä-Karjalan Kylät ry jäsenjärjestö.

 

Asukasyhdistys tarjoaa kaikille asukkaille kanavan osallistua aktiivisesti oman asuinalueen kehittämistyöhön ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

 

Lauritsala-hengen mukaisesti asukasyhdistyksen arvoja ovat: avoimuus, aitous, välittäminen, turvallisuus, perhekeskeisyys, lasten, nuorten sekä ikäihmisten huomioiminen sekä lauritsalalaisen kulttuurin ja perinteen ylläpito ja säilyttäminen.

 

Yhdistyksen pääasialliseen toiminta-alueeseen kuuluvat seuraavat Lauritsalan alueet:

Luukkaa, Furulund, Kartanonpelto, Hakali, Hovinpelto, Lapvesi ja Hartikkala, mutta asukasyhdistys seuraa aktiivisesti ja ottaa kantaa lauritsalalaisten elämään vaikuttaviin asioihin myös koko kaupungin, Etelä-Karjalan maakunnan ja Kaakkois-Suomen tasolla.

 

Alueella on yhteensä n. 15 000 asukasta. Asukasyhdistyksen jäseniä ovat kaikki asuinalueen asukkaat ja yhteisöt. Jäsenmaksua ei ole. Tervetuloa mukaan toimintaan ja tapahtumiin!

 

Lauritsalan alueen asukasyhdistys ry kuuluu Valtakunnalliseen digitukiverkostoon. Tarjoamme ja kehitämme digitukea sekä olemme sitoutuneet digituen

eettisen ohjeistuksen noudattamiseen.