Asukas- ja aluetoiminta

Yhteystiedot

Sirkiä Juhani puheenjohtaja
Ratsukatu 5
53600 Lappeenranta
juhani.sirkia@outlook.com
p. 040 5725530

Facebook

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja pääset Leirin ja Pallon Facebook -sivulle.

Ylös - Ulos - Lenkille

Joko Sinä olet tutustunut Rantaraittiin?  Tuolla näet yhden kaupungin kauneimmista järvimaisemista ja kuntoilet saasteettomassa maastossa.  Huhtiniemen lähteellä voit vaikkapa käydä hörppäämässä puhdasta vettä.  Rakuunamäellä voit istahtaa ihailemaan maisemia Pumppuhuoneen terasille jne.

 

Lentokentän ympärillä oleva kuntorata on paikkakuntamme ylivoimaisesti suosituin ulkoliikuntapaikka.  Tervetuloa kaikki mukaan hankkimaan kilometrejä kasaan .  Toki myös oman yrityksen tai yhdistyksen välinen tavoite voi olla hyvä syy tulla kuntoilemaan.

       » Lähetä sivu ystävälle

Mistä Huokausten silta sai nimensä?

Tiedätkö Sinä mistä Huokausten silta sai nimensä?  Monille eri asioille on tapana saada erilaisia tarinoita. Näin myös Huokausten sillalle.  Yksi tarina kertoo nimen saaneen siitä kun sotilaat hyvästelivät sillalla tyttöystävänsä palatessaan takaisin Varuskuntaan.  Toinen vähintään yhtä uskottava tarina kertoo saaneen nimensä niistä hetkistä kun suomalaiset sotakorvaukset kulkivat rautatietä pitkin sillan ali ja asukkaat kävivät huokailemassa määria.  Kolmas tarina kertoo, että nimi tuli viimeisen sotakorvauslastin lipuessa sillan ali silloiseen Neuvostoliittoon.