Asukas- ja aluetoiminta

Yhteystiedot

Sirkiä Juhani puheenjohtaja
Ratsukatu 5
53600 Lappeenranta
juhani.sirkia@outlook.com
p. 040 5725530

Facebook

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja pääset Leirin ja Pallon Facebook -sivulle.

Ylös - Ulos - Lenkille

Joko Sinä olet tutustunut Rantaraittiin?  Tuolla näet yhden kaupungin kauneimmista järvimaisemista ja kuntoilet saasteettomassa maastossa.  Huhtiniemen lähteellä voit vaikkapa käydä hörppäämässä puhdasta vettä.  Rakuunamäellä voit istahtaa ihailemaan maisemia Pumppuhuoneen terasille jne.

 

Lentokentän ympärillä oleva kuntorata on paikkakuntamme ylivoimaisesti suosituin ulkoliikuntapaikka.  Tervetuloa kaikki mukaan hankkimaan kilometrejä kasaan .  Toki myös oman yrityksen tai yhdistyksen välinen tavoite voi olla hyvä syy tulla kuntoilemaan.

       » Lähetä sivu ystävälle

Pumppuhuone rannalta

Pumppuhuone rannalta

 

Pumppuhuone sivulta

Millaisia käyttöideoita on Sinulla?

 

Pumppuhuone ehostuu

Rakuunameän Pumppuhuone alkoi ehostua 4. kesäkuuta 2017 ja nyt 15.1.2018 voimme jo hyvin sanoa, että paljon on tehty ja se alkaa jo näkyä. Pumppuhuonen ulkoinen ilme alkaa olla jo valmista ja pian alkaa ikkunoiden uudistaminen.  Sisätilat odottavat vielä ideointia ja saneerausta.  Työtä tehdään talkoilla, yhteistyökumppaneiden avulla, avustksille joten siksi emme edes ryhdytä kertomaan millloin on valmista.  Koko ajan se kuitenkin edistyy ja siihen voi tutustua tai ilmoitautua talkoisiin.

Rakuunamäen Pumppuhuone osa 1.pptx

 

Pumppuhuoneen tarina ja tulevaisuus kiinnostaa

Rakuunamäen pumppuhuoneen tarina ja tulevaisuus kiinnostaa.  Rantaratti on hyvää vauhtia nousemassa yhdeksi kaupunkimme suosituimmaksi ulkoreitiksi ja  siellä vipeltävät niin kävleijät, pyörälilijät kuin nelijalkaisijatkin.  Pumppuhuoneen ympäristössä tulee lähivuosina edistämään paljon ulkona liikkumista ja erityisesti talviajat haluaisimme hyödyntää.

 

RANTARAITIN KEVÄTSTARTTI LA-SU 4.-5.5.

Rantaraitin kevätstarttitapahtuma la-su 4.--5. toukokuuta klo 10-14.  Tule ja tuo ystäväsikin.  Pumpuhuoneella avoimet ovet.  Esittely, istahda katsomaan kaupungin kaunisa järvimaisemaa, nauti kahvit ja kohtaa samanhenkisiä ulkoliikunnan ystäviä.

 

 

Pumppuhuoneen remppa hyvässä mallissa

Rakuunamäen rannassa sijaitseva Pumppuhuone -rakennuksen kunnostu son edennyt erinomaisesti.  Tästä iso kiitos kuuluu kaikille kannatusjäsenille ja eriittain suurelle määrälle paikkakuntamme yrityksille työpanoksista ja materiaalilahjoituksista.

 

Rakennuksen ulkopuoli on jo lähes valmis.  Jo nyt olemme siirtyneet sisätöihin ja ensimmäiset syntymäiväjuhlat ja kokoukset on siellä pidetty.  Onko Sinun vuorosi seuraavaksi järjestää siellä perhejuhlat, kavereille muistelot tai työpaikkasi innovaatiotilaisuus?

 

 

Pumppuhuoneen remontti hyvällä mallilla

Rakuunamäen rannassa sijaitseva Pumppuhuone on ollut kunnostuksessa lokakuusta 2017 alkaen.  Ulkopuoli alkaa olla viittä vaille valmis.  Nyt olemme siirtyneet jo sisätöihin.

Ensimmäiset perhejuhlatkin on jo siellä vietetty.  Oletko Sinä päättänyt juhlistaa kaveruutta, toteuttaa perhejuhlat tai järjestää työpäivän TYKY-tapahtuma ulkoliikunnan merkeissä ja jatkot Pumppuhuoneella?

 

Pumppuhuone on valmiina käyttöön

Rakuunamäellä sijaitseva yhtenä taustayhteisönä Leirin ja Pallon kaupunginosayhdistys ry voi jo huokaista helpotuksesta sillä Pumppuhuone on jo valmiina käyttöön.  Nyt  vesi virtaa jo kaivosta sisään ja sähköt on saatu toiminaan. 

 

Kysyntä pumppuhuoneen tilojen käyttöön on jatkunut varsin vilkaana. Tuolla on jo vietetty monet kokoukset, syntymäpäivät, rippi- ja ylioppilajuhlat ja sellaiseen tila onkin mitä parhain.  Tämän tilan periaatteena on ja tulee olemaankin se, että tilan käyttäjä hankkii itse vierailleen tarjottavan ja juhlissaan kattaa tilat itselleen mieleisekseen juhlan tai kokoontumisen luonteen mukaan.

 

Perusvarusteet kuten jää- ja pakastinkaappi, sähköliesi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeittimet ovat talon puolesta,   KYSY LISÄÄ TILASTA!

20190519_200102.jpg