Asukas- ja aluetoiminta

Yhteystiedot

Sirkiä Juhani puheenjohtaja
Ratsukatu 5
53600 Lappeenranta
juhani.sirkia@outlook.com
p. 040 5725530

Facebook

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja pääset Leirin ja Pallon Facebook -sivulle.

Ylös - Ulos - Lenkille

Joko Sinä olet tutustunut Rantaraittiin?  Tuolla näet yhden kaupungin kauneimmista järvimaisemista ja kuntoilet saasteettomassa maastossa.  Huhtiniemen lähteellä voit vaikkapa käydä hörppäämässä puhdasta vettä.  Rakuunamäellä voit istahtaa ihailemaan maisemia Pumppuhuoneen terasille jne.

 

Lentokentän ympärillä oleva kuntorata on paikkakuntamme ylivoimaisesti suosituin ulkoliikuntapaikka.  Tervetuloa kaikki mukaan hankkimaan kilometrejä kasaan .  Toki myös oman yrityksen tai yhdistyksen välinen tavoite voi olla hyvä syy tulla kuntoilemaan.

       » Lähetä sivu ystävälle

Kehitysehdotuksia

Anna reilusti kehitysehdotuksia Leirin ja Pallon kaupungiosayhdistykselle tällä lomakkeella.
Perustele ehdotuksesi mahdollisimman selkeästi ja oletko itse valmis olemaan asiassa mukana.  Laita ehdottomasti mukaan myös omat yhteystietosi mahdollisen esityksesi täydentämiseksi.  Annamme palautteen miten asiassa edetään.

 

Yhteydenottolomake

Nimi:

E-mail:

Viesti:


Tarkastuskysymys roskapostin estoa varten, summa 6 + 3 =